✔ VCA-gecertificeerd
✔ Voor al uw klussen
✔ Particulier én zakelijk

Een badkamer of toilet renoveren in regio Almere

Een badkamer of toilet op vakkundige wijze renoveren laat u over aan Groenhart Timmerbedrijf uit Almere! Wij zijn al sinds 2006 actief in ons vakgebied en beschikken over de benodigde diploma’s en certificering. Zo kunt u er met een gerust hart op rekenen dat uw badkamer en/of toilet volledig naar wens wordt opgeleverd.

Een vakman nodig? Zoek niet verder!

Bel ons

Uw badkamer weer zo goed als nieuw door deze te laten renoveren door een vakman uit Almere

Bent u de huidige badkamer in uw woning beu? Of is de badkamer simpelweg verouderd? Wat uw reden ook is om de badkamer te laten renoveren, ons bedrijf uit Almere voert dit graag op vakkundige wijze voor u uit. Dit geldt tevens wanneer u het toilet in uw pand in Almere wilt laten renoveren. Er wordt hierbij uiteraard volledig met uw wensen als uitgangspunt gewerkt, zodat het eindresultaat naar wens is. Het maakt ons niet uit of u een moderne badkamer met alles erop en eraan wenst, of liever voor een wat traditionelere badkamer of toilet gaat: bij het renoveren in uw pand in regio Almere bepaalt u het volledig zelf!

Verlaagd plafond

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje wanneer u het renoveren van de badkamer en/of het toilet aan onze zaak uit Almere uit handen geeft? Vraag dan direct een offerte aan via de website. Dit kunt u tevens doen bij interesse in een van onze andere diensten, zoals het laten plaatsen van gipswanden of een keukenrenovatie. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)6 129 444 24 of stuur een e-mail naar info@groenharttimmerbedrijf.nl.