✔ VCA-gecertificeerd
✔ Voor al uw klussen
✔ Particulier én zakelijk

Gevelrenovatie in Almere of omgeving

Een gevelrenovatie laat u uitvoeren door Groenhart Timmerbedrijf uit Almere. Waarom? Omdat wij over jarenlange ervaring in uiteenlopende verbouwings- en renovatiewerkzaamheden beschikken. Hierdoor rekent u altijd op een resultaat dat aan uw wensen voldoet.

Een vakman nodig? Zoek niet verder!

Bel ons

Door een gevelrenovatie ziet uw pand in regio Almere er weer als nieuw uit

Zitten er scheuren in de voegen van uw pand? Of is de gevel aan het verzakken? In dergelijke situaties is het laten uitvoeren van een gevelrenovatie aan uw pand in Almere of omgeving van groot belang. De gevel zorgt namelijk niet alleen voor een fraaie uitstraling van uw woning, maar deze beschermt ook uw woning. Wanneer de gevel gebreken vertoont, is dit dan ook zeker een reden om actie te ondernemen en een aannemer in de arm te nemen voor een renovatie. Wij brengen de gevel graag weer in originele staat voor u terug en plaatsen, indien gewenst, direct nieuwe kozijnen. Zo ziet uw pand er weer als nieuw uit!

Verlaagd plafond

Maak uw interesse kenbaar

Wilt u een gevelrenovatie graag uitbesteden aan ons bedrijf uit Almere? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 129 444 24 of info@groenharttimmerbedrijf.nl om uw interesse kenbaar te maken. Wilt u direct een inzicht in het kostenplaatje krijgen? Vraag dan direct een offerte aan voor de renovatie.