VCA-gecertificeerd
Voor al uw klussen
Particulier én zakelijk

Gipswanden plaatsen in regio Almere

Wilt u gipswanden laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Almere? Dan staat Groenhart Timmerbedrijf voor u klaar. Wij zijn in te schakelen door zowel particulieren als bedrijven voor allerhande renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Hoe mogen we u van dienst zijn?

Een vakman nodig? Zoek niet verder!

Bel ons

Een ruimte anders indelen door gipswanden te laten plaatsen in uw pand in Almere

Door gipswanden te laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in regio Almere, kunt u een ruimte anders indelen. Wilt u bijvoorbeeld van één grote slaapkamer, twee kleinere slaapkamers maken? Of wilt u een kantoorruimte flexibel indelen door één grote ruimte op te delen in meerdere kleine ruimtes? In beide gevallen is het plaatsen van gipswanden, wat u uitbesteedt aan ons bedrijf uit Almere, dé oplossing. Wij zijn graag uw aannemer voor een dergelijke verbouwing van uw pand.

Verlaagd plafond

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u graag gipswanden laten plaatsen door een vakman uit Almere met jarenlange ervaring en de benodigde diploma’s en certificering? Dan staan wij voor u klaar. Neem bij interesse contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 129 444 24 of een e-mail te sturen naar info@groenharttimmerbedrijf.nl. Direct een offerte aanvragen is tevens mogelijk, ook voor andere werkzaamheden, zoals het maken van een verlaagd plafond.